AJANKOHTAISTA

Vuosi 2023

Valmisteilla hankkeille palveluvalikko: tukea hankejohtamiseen ja -hallinnointiin sekä hankerahoituksiin liittyen.

Vuosi 2021-2022

Lapsivaikutusten arviointi -koulutus Pöytyän kunnan toimihenkilöille, luottamushenkilöille ja kuntalaisille.

Toteutettu hankesparraus Kokkolan ensi- ja turvakoti ry:n Green Care hankkeelle, jossa yhteistyössä hanketyöntekijöiden ja johdon kanssa työstettiin hankkeen nykytilan arviointia ja jatkotoimenpiteet fokusoitiin.

Toteutettu Kokkolan nuorisopalveluiden nuorisotilojen ja palvelutarpeen lapsi- ja nuorisovaikutusten arviointi. Lisätietoja ja linkki arviointityöhön löytyy osiosta > toteutuneet työt.

Vuosi 2020

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on toteuttanut ennakkovaikutusten arvioinnista avoimen verkkokoulutuksen, jota sain ennakkoon testata ja arvioida. Kyseinen verkkokoulutus on tiivis ja helppo kokonaisuus ennakkovaikutusten arvioinnista. Koulutus kestää n. 30-60min ja löytyy osoitteesta https://www.eoppiva.fi/koulutukset/ennakkoarviointi-tunnista-tyosi-vaikutukset-ihmisten-hyvinvointiin/

Suomen UNICEF:lle materiaalin tuottaminen teemasta lapsen etu ja lapsivaikutusten arviointi, osana lapsiystävällinen kunta -mallin uudistusta (01-02/2020). Materiaali löytyy Suomen UNICEF:n sivustolta https://www.lapsiystavallinenkunta.fi/lapsen-oikeuksien-teemapaketit

Lapsivaikutusten arviointi Raasakan uuden koulun sijaintiin liittyen, Kannuksen kaupunki (01-02/2020). Aiheesta Keskipohjanmaa lehdessä 18.2.2020.
https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/589541 (tilaajille)