KYSELY vanhemmille eropalveluista, vastausaika 28.5.-20.6.2019

Keski-Pohjanmaan ero- ja perheoikeudellisten palveluiden lapsivaikutusten arviointi on edennyt vaiheeseen, jossa kuullaan alueen vanhempia eropalveluiden kokemuksista ja tarpeista. Aiheeseen liittyen on jo kuultu henkilöstöä, pyydetty lausuntoja laajasti eri toimijoilta, konsultoitu nuorisovaltuustoa kaksi kertaa sekä kerätty kansallisesti jo olemassa olevaa tietoa eron vaikutuksista lapsiin ja nuoriin. Vanhempien vastaukset käsitellään kesäkuun lopulla ohjausryhmän kokouksessa, jossa määritetään tarvittavat muutos-/päätösesitykset eropalveluiden kehittämiseksi.

Sinä lapsiperheen vanhempi, joka olet pohtimassa eroa tai eroamassa tai eronnut, kerrothan miten voimme kehittää palveluita vastaamaan paremmin erotilanteessa nouseviin tarpeisiin. (kyselyssä 17 kysymystä)

Vastaathan kyselyyn alla olevasta linkistä 20.6.2019 mennessä, kiitos.

https://link.webropolsurveys.com/S/7C53066D94925FB4

Mikäli kysely ei avaudu linkistä, kopioi osoite selaimeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *