K-P Ero- ja perheoikeudellisten palveluiden LAVA etenee (työnimeltään EROLAVA)

Nuoria kuultiin aiheeseen liittyen heti aluksi, jo ennen ohjausryhmän ensimmäistä kokousta, kun Kokkolan nuorisovaltuuston nuoret antoivat omia ajatuksiansa aiheeseen. Nuoret tuottivat paljon hyviä näkökulmia ohjausryhmälle, sekä materiaaliksi LAVAn arviointikohteiden tunnistamista varten.

Kokkolan nuorisovaltuuston kokous 9.4.2019 Halkokarin nuopparilla

EROLAVAn ohjausryhmä kokoontui ensimmäisen kerran ke 10.4. käsittelemään toteutettavaa prosessia sekä alustavia määrällisiä ja laadullisia tietoja. Kokouksessa luotiin kokonaiskuvaa nykytilasta, ja arviointia jatketaan seuraavassa kokouksessa. LAVA:lle nimettiin ydinryhmä, joka vie aktiivisemmin prosessia eteenpäin yhdessä vetäjän kanssa.

Ohjausryhmä käsittelemässä isoa määrää tietoa, kun käsiteltiin nykytilan arvioimiseksi kerättyjä tilastoja ja palautteita/arviointeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *